Malene Helgø

Malene Helgø klar for semifinale

Malene Helgø slapp å spille kvartfinalen i 15.000-dollarsturneringen i Sandefjord.

Malene Helgø slapp å spille kvartfinalen i 15.000-dollarsturneringen i Sandefjord.

Furuset-spilleren har vist god form den siste tiden, blant annet med å ta sin første internasjonale seniortittel i single, og har denne uken vunnet både første og andre runde enkelt over norsk motstand.

Torsdag ventet egentlig Julia Rosenqvist i kvartfinalen. Den svenske jenta vant nylig sin første 15.000-dollarsturneringen. I samme turnering slo hun Helgø, og den norske jenta var derfor ute etter revansj. Det ble derimot aldri noe av oppgjøret. Helgø fikk walkover. Rosenqvist måtte nemlig trekke seg fra kampen med skade.

I fredagens semifinale venter spanske Lucia Cortez Llorca for førsteseedede Helgø. 18-åringen fra Spania er nummer 1016 på WTA-rankingen og har aldri tidligere vært i en semifinale på dette nivået.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788