Malene Helgø
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Helgø fortsatte sin utrolige seiersrekke

Malene Helgø er klar for kvartfinale i 15.000-dollarsturneringen i Amstelveen etter å ha vunnet sin syvende strake kamp.

Malene Helgø er klar for kvartfinale i 15.000-dollarsturneringen i Amstelveen etter å ha vunnet sin syvende strake kamp.

Den norske 18-åringen, rangert som nummer 904 i verden, har fått en sterk start på nok en turneringen i Nederland. Onsdag slo Furuset-spilleren Katja Milas fra Kroatia i første runde i Amstelveen.

Torsdag ventet 18 år gamle Eva Vedder, som fikk wildcard til hovedturneringen, i andre runde. Nederlenderen er urangert på seniornivå, men hadde karrierebeste som nummer 359 i verden som junior. Vedder imponerte i første runde da hun slo den andreseedede briten i turneringen, Emily Appleton.

Helgø vant 6-3, 6-1 over Vedder senest forrige uke. Torsdag skulle hun levere på ny mot nederlenderen. Den norske jenta fikk en god start på oppgjøret da hun brøt Vedder på stillingen 1-1 og 3-1. På 25 minutter hadde nordmannen sikret første sett 6-2.

I andre sett hevet Vedder seg, og fikk blant annet slått inn fire ess. Det skulle derimot ikke være nok for nederlenderen. Helgø vant til slutt 6-4 i et spennende andre sett.

Dermed er Helgø klar for sin andre strake kvartfinale i 15.000-dollarsturneringer i Nederland. I kvartfinalen møter Helgø den svenske kvalifiseringsspilleren Julia Rosenqvist (nummer 1075 i verden). Den 20 år gamle svensken slo sjetteseedede Eliessa Vanlangendonck i andre runde.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.