Brune Olsen klar for kvalifiseringsfinale

Astrid Wanja Brune Olsen har gode muligheter til å nå hovedturneringen i 15.000-dollarsturneringen i Den Haag.

Astrid Wanja Brune Olsen har gode muligheter til å nå hovedturneringen i 15.000-dollarsturneringen i Den Haag.

Den norske 19-åringen er foreløpig urangert etter å ha vært skadet i en lengre periode. Nå jakter hun nye poeng og har startet bra i Nederland. I forrige uke forsøkte hun seg i en 25.000-dollarsturnering i Sverige, men tapte for landskvinnen Malene Helgø.

I andre kvalifiseringsrunde søndag møtte Brune Olsen russiske Anna Ukolova. 19-åringen er nummer 1048 på WTA-rankingen og ga sin norske motstander kamp. Likevel vant Furuset-spilleren 6-4, 6-4 og sikret seg kvalifiseringsfinale.

Brune Olsen møter mandag urangerte Maelys Bougrat på 16 år.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788