Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri klar for kvartfinale

Ulrikke Eikeri vant også torsdag i to sett i 25.000-dollarsturneringen i Båstad.

Ulrikke Eikeri vant også torsdag i to sett i 25.000-dollarsturneringen i Båstad.

Nordstrand-jenta møtte den spanske kvalifiseringsspilleren Maria Gutierrez Carrasco, nummer 678 i verden, i andre runde av turneringen i Sverige. Eikeri hadde god kontroll i begge sett og vant 6-4, 6-2.

I fredagens kvartfinale venter samme spiller som tidligere i uken slo ut Malene Helgø etter tiebreak i det tredje settet, Despina Papamichail, nummer 360 på WTA-rankingen. Eikeri er førsteseedet i turneringen, mens den greske motstanderen er sjetteseedet.

Også Helgø og Astrid Wanja Brune Olsen var i aksjon torsdag. Duoen tapte i double. I neste uke spiller de en 15.000-dollarsturnering i Nederland.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788