Ulrikke Eikeri

God start i Ystad for Eikeri

Ulrikke Eikeri avanserte fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Sverige uten problemer.

Ulrikke Eikeri avanserte fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Sverige uten problemer.

Ulrikke Eikeri (nummer 224 i verden) er i gang med nok en 25.000-dollarsturnering. Denne gangen er i Ystad i Sverige. Nordstrand-jenta er andreseedet i turneringen på grunn av sin gode plassering på rankingen.

I første runde møtte den norske 25-åringen tyskeren Laura Schaeder (441). Schaeders siste gode prestasjon var i 25.000-dollarsturneringen i Caserta i Italia, hvor hun kom seg til kvartfinalen.

I første sett var det den norske jenta som kom best i gang. Eikeri fikk først brutt tyskeren til 2-1, før hun brøt på nytt til en tidlig 4-1 ledelse. Schaeder fikk brutt Eikeri tilbake til 2-4, før nordmannen igjen brøt til 5-2. Eikeri vant første sett 6-2, i et sett hun traff på 19 av 20 førsteserver.

Det så svært lovende ut for Nordstrand-jenta da hun i andre sett brøt til 2-1. Schaeder klarte ikke å bryte den norske jenta i andre sett, hvor Eikeri fortsatte med sine solide server. Eikeri brøt på nytt på 5-2, og vant også andre sett 6-2.

Dermed avanserer Eikeri til andre runde i Ystad. Der møter nordmannen den danske kvalifiseringsspilleren Karen Barritza (595). Den danske 25-åringen slo Estelle Cascino (470) 6-0, 6-1 i første runde.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788