Furuset og Oslo Tennisklubb vant NM lag elite

Furuset vant NM lag elite for femte året på rad, mens Oslo Tennisklubb tok over tittelen fra Ullern.

Furuset vant NM lag elite for femte året på rad, mens Oslo Tennisklubb tok over tittelen fra Ullern.

Furuset kunne for det femte året på rad juble for tittelen som Norges beste tennislag. Igjen gikk klubben ubeseiret gjennom turneringen og tapte knapt enkeltkamper i oppgjørene.

I søndagens finale møtte klubben fra Groruddalen et ungt lag fra Ullern. Med Malene Helgø og Astrid Wanja Brune Olsen i spissen ble Furuset for sterke. Furuset vant fem av kampene da oppgjøret ble avgjort, og de to siste kampene ble ikke ferdigspilt.

Oslo Tennisklubb og Stavanger møttes i herrefinalen. Etter doublene stod det uavgjort, men i singlene var det ingen tvil om hva som var det beste laget. Jakob Grøner og Peter August Anker vant sine kamper mot Marcus Anker Aarthun Sulen og Cezar Sinzan Johansson. Til slutt ble også en ny singlekamp vunnet og Oslo Tennisklubb ble norgesmestere.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788