Viktor Durasovic

Durasovic videre i Spania

Viktor Durasovic tok seg videre til kvartfinale med seier i to strake sett i en Futures-turnering i Spania.

Viktor Durasovic tok seg videre til kvartfinale med seier i to strake sett i en Futures-turnering i Spania.

Den norske 21-åringen har hatt en turneringspause de siste ukene. Før det var fokuset rettet mot Challenger-turneringer, og nordmannen har ikke spilt en Futures-turnering siden mars.

Nå jakter derimot Durasovic poeng på Futures-nivå igjen og spiller en turnering i Spania. Oslo-mannen tok seg tidligere i uka videre fra første runde og hadde heller ikke noen problemer med å ta seg videre til kvartfinale. Artur Rinderknech, nummer 867 på ATP-rankingen, ble slått 6-4, 7-5.

I kvartfinalen venter trolig en tøffere motstander i Maxime Janvier. Franskmannen er nummer 335 i verden og har tidligere vært nummer 228. 21-åringen vant i 2016 en Challenger-turnering og fikk wildcard til årets Roland Garros-turnering. Janvier har også slått Casper Ruud to ganger, senest i april.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788