Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri tapte i USA

Ulrikke Eikeri gjorde en god kamp, men tapte i første runde av en 60.000-dollarsturnering i Florida.

Ulrikke Eikeri gjorde en god kamp, men tapte i første runde av en 60.000-dollarsturnering i Florida.

Den norske 25-åringen var i forrige uke tilbake i aksjon for første gang siden starten av februar i kvalifiseringen til en WTA-turnering i Charleston. Det endte med tap for Fanny Stollar i andre kvalifiseringsrunde.

Eikeri slet i februar og mars med en skade, men er nå tilbake i spill. Onsdag spilte hun både single og double i 60.000-dollarsturneringen på Indian Harbour Beach. Nordstrand-jenta møtte Silvia Soler-Espinosa, nummer 204 i verden. Den spanske 30-åringen var i 2012 rangert som nummer 54 på WTA-rankingen.

Det ble en tøff kamp for Eikeri. Den norske jenta tapte det første settet 2-6, men slo tilbake med 6-3 i det andre settet. I det tredje settet ledet Norges beste rangerte kvinnespiller 2-0. Likevel endte Eikeri opp med å tape settet 3-6.

Senere onsdag tok Eikeri for øvrig seg videre fra første runde i double.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788