Viktor Durasovic

Viktor Durasovic tapte i Frankrike

Viktor Durasovic fikk en dårlig start, men spilte seg opp i første runde av Futures-turneringen i Frankrike.

Viktor Durasovic fikk en dårlig start, men spilte seg opp i første runde av Futures-turneringen i Frankrike.

Det var likevel ikke nok for avansement for den norske 20-åringen. Dermed ble det bare med én kamp for Durasovic i Futures-turneringen i Frankrike.

Unggutten møtte tirsdag franske Gregoire Barrere. 24-åringen er nummer 427 på ATP-rankingen, men han har en besteplassering som nummer 187 fra 2016. I januar vant franskmannen to Futures-turneringer i Frankrike.

Det var Barrere som startet oppgjøret mot Durasovic best. Det første settet endte 6-2 i franskmannens favør. Durasovic havnet under 0-2 i det andre settet også, men hentet seg inn igjen og vant settet 6-4. Det tredje settet var jevnt og Durasovic kom tilbake fra 2-4. På 4-4 ledet Nordstrand-spilleren 40-0, men det ble et langt game og til slutt sikret Barrere seg en 5-4-ledelse. Deretter servet den franske motstanderen inn seieren med et blankt servegame.

Durasovic klatret for øvrig mandag opp til karrierens beste plassering på ATP-rankingen med en 396.-plass etter det gode spillet i høst. Også neste uke spiller den norske tennisspilleren i Frankrike.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788