To Stavanger-spillere klare for juniorfinale i NM på hjemmebane

De første finalistene i norgesmesterskapene for U14, U16 og U19 ble mandag kåret.

De første finalistene i norgesmesterskapene for U14, U16 og U19 ble klare mandag.

Juniorklassene for jenter og gutter er de eneste som spilte semifinaler mandag. Det endte med seire fra forhåndsfavorittene i Stavanger.

Marcus Anker Aarthun Sulen tok seg til finale gjennom en jevn kamp mot lagkamerat Lars Peder Minsaas. 18-åringen vant 7-5, 7-5 på hjemmebane. I finalen blir Peter August Anker motstander. Davis Cup-spilleren var i finalen i junior-NM utendørs i sommer og vant junior-NM utendørs i 2016. Mandag viste Anker styrke med å slå Joachim Andreas Schaefer 6-4, 6-3.

Også i jenteklassen ble to finalister klare. Stavanger-spilleren Anna Sædberg Myhre møter i tirsdagens finale Emely Fredrikke Kahrs. Finaleduoen slo henholdsvis Lene Mari Bolkesjø Hovda og Elinor Bauer Storkaas mandag.

I U14-mesterskapet i Stavanger og U16-mesterskapet på Heming er semifinalistene klare. I Stavanger er Kristoffer Dalbak, Daniel Olsen, Severin Leon Dunbar Risan og Henrik Villanger fortsatt med i gutteklassen, mens Julia Mathisen Strøm, Nicoline Sartz-Lunde, Johanne Victoria Alveberg og Julie Holthe spiller semifinale i jenteklassen.

I Oslo har Felix Nordby, Ole Tinius Stave Lepsøe, Jonathan Berling og Max Ulv Bakken tatt seg videre i gutteklassen, mens Ine Soltveit Stange, Maria Skarica, Sarina Reinertsen og Hedda Gurholt spiller om finaleplassen i jenteklassen

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788