Sandefjord

Northern Vision lager ny internasjonal proffturnering i Sandefjord

Anders Borg og Northern Vision arrangerer i sommer en internasjonal turnering på grusen i Sandefjord.

Anders Borg og Northern Vision arrangerer i sommer en internasjonal turnering på grusen i Sandefjord.

Les mer om turneringen i magasinet Tennis-Norge. Bestill det her.

Norwegian Open-motor Anders Borg og Sandefjord Tennisklubb arrangerer en 15.000-dollarsturnering for kvinner på grus i Sandefjord i juli for første gang i år.

Borg har i fire år arrangert Collector Bank Norwegian Open i Oslo Tennis Arena. Nå ønsker turneringsdirektøren en sommerturnering på grus og ser på Sandefjord som den perfekte vertsbyen. Det ønsker Sandefjord Tennisklubb velkommen.

– Vi stiller anlegget og banene til disposisjon, men skal ikke være en stor del av arrangementet. Det er likevel veldig gøy å få dette til sammen med Anders, sier nestleder i Sandefjord tennisklubb, Anders Sperre, til Tennis-Norge.

Sandefjord Tennisklubb arrangerer årlig turneringer på Tennis Europe-nivå for ungdomsspillere, men internasjonale seniorturneringer har aldri vært arrangert i området. Med god og riktig profilering tror Sperre at arrangementet kan bli godt besøkt.

– Sandefjord er en kjent idrettsby, og nå kan innbyggerne i Vestfold få muligheten til å observere tennis på nært hold. Jeg tror det er bra for regionen, og jeg håper at folk ønsker å ta turen. Det er på sommeren, og da kommer det kanskje også noen feriegjester, sier Sperre.

Les mer om turneringen i magasinet Tennis-Norge. Bestill det her.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788