Ine Stange

Fire nye norgesmestere kåret – Soltveit Stange slo Reinertsen

Flere av favorittene innfridde og sikret seg NM-titler i single på mesterskapets siste dag.

Flere av favorittene innfridde og sikret seg NM-titler i single på mesterskapets siste dag.

Ine Soltveit Stange fortsetter framgangen. Ullern-spilleren imponerte i høst med å vinne Masters-turneringen for U16-klassen og tok seg til finale i innendørs-NM for seniorer, samt til første runde i seniorturneringen Collector Bank Norwegian Open.

Onsdag gikk Soltveit Stange til topps i en av de tøffeste klassene i årets NM, U16-klassen for jenter. 15-åringen møtte jevngamle Sarina Reinertsen, som slo andreseedede Hedda Gurholt i semifinalen, i finalen. Det endte med seier 6-7 (3-7), 6-2, 6-4 for Soltveit Stange.

I finalen i U16-klassen for gutter gikk førsteseedede Felix Nordby til topps. 15-åringen fra Snarøya møtte Jonathan Berling søndag. Det endte med seier 6-2, 6-4. Unggutten gikk gjennom hele turneringen uten å tape et sett.

Også i en av U14-klassene gikk turneringens førsteseedede spillere til topps. I jenteklassen vant Julie Mathisen Strøm 6-1, 6-3 over Johanne Victoria Alveberg. I gutteklassen slo andreseedede Henrik Villanger førsteseedede Kristoffer Dalbak 6-4, 6-2.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788