Durasovic tapte for finsk stortalent

Viktor Durasovic ga god kamp, men var ikke kvass nok i de avgjørende øyeblikkene i Challenger-turneringen i Lille.

Viktor Durasovic ga god kamp, men var ikke kvass nok i de avgjørende øyeblikkene i Challenger-turneringen i Lille.

Norgesmesteren møtte Emil Ruusuvuori, nummer 597 på ATP-rankingen, noe som også er hans høyeste rangering på verdensrankingen i karrieren, lørdag. Finnen tok sin første Futures-tittel i 2017, og 18-åringen var så høyt rangert som nummer fire på juniorrankingen i 2017.

Fredag vant Durasovic og Ruusuvuori doubleturneringen i en Futures-turnering i Frankrike sammen. Lørdag var det duket for et oppgjør i første kvalifiseringsrunde i Challenger-turneringen Lille mellom sukessduoen.

Det hele ble en jevn kamp. Durasovic slet med finnens serve og ble brutt til 4-6 på 4-5 i det første settet. I det andre settet fikk nordmannen en breakmulighet og holdt Ruusuvuori til tiebreak. Den norske 20-åringen startet godt og ledet 2-0, men fikk ikke flere poeng. Den finske motstanderen vant tiebreaket 7-2.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788