Astrid Wanja Brune Olsen

Brune Olsen tapte i comebacket

Astrid Wanja Brune Olsen fikk det tøft i sin første kamp på et halvt år.

Astrid Wanja Brune Olsen fikk det tøft i sin første kamp på et halvt år.

Den norske 18-åringen har vært ute med en fotskade i et halvt år siden norgesmesterskapet i Frognerparken i august.

Søndag spilte hun sin første kamp siden skaden i andre kvalifiseringsrunde i 15.000-dollarsturneringen mot Nadja Gilchrist. 27-åringen fra USA er for øyeblikket urangert, men har en besteplassering som nummer 397 i verden fra 2015. I januar tok hun seg helt til finale i en 15.000-dollarsturnering i Sharm El Sheikh.

Og det ble et tøft oppgjør for Brune Olsen. Furuset-spilleren tapte 2-6, 2-6. Dermed venter en uke trening før hun igjen spiller en turnering i Egypt. Den turneringen er også Malene Helgø påmeldt til.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788