Uheldig Casper Ruud tråkket over og ga seg i Rio

av | 20 februar, 2018 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud var svært uheldig og tråkket stygt over i første runde av ATP 500-turneringen i Rio. Nordmannen ga seg tidlig i første sett.

Casper Ruud var svært uheldig og tråkket stygt over i første runde av ATP 500-turneringen i Rio. Nordmannen ga seg tidlig i første sett.

Den norske unggutten skulle denne uken forsvare mye poeng fra semifinaleplassen i Rio Open fra i fjor og hadde fått wildcard til hovedrunden av arrangøren.

Dessverre ville det seg ikke for Ruud i Rio de Janeiro denne uka. Snarøya-gutten tråkket over på 1-1 og ble kraftig iset ned og tapet opp. Unggutten fortsatte først kampen og så upåvirket ut i de første poengene, men fikk det tyngre utover i settet og ble brutt til 1-2 og 1-4.

Det var tydelig at Ruud ikke klarte å bevege seg på vanlig vis, og det ble færre og færre poeng. På 1-4 tok Ruud i samråd med turneringens medisinske team avgjørelsen om å trekke seg fra oppgjøret mot Diego Schwartzman, nummer 23 i verden, som slo Ruud i andre runde av Australian Open.

Dermed faller Ruud ned til en plass rundt 184.-plass når rankingen blir offentliggjort neste mandag og vil få en tøffere vei inn i flere turneringer framover.

Ruud skal etter planen spille ATP 250-turneringen i Sao Paulo i neste uke og kvalifiseringen starter allerede til helgen. Etter tirsdagens overtråkk kan det spøke for deltakelse i turneringen.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv