Melanie Stokke

Melanie Stokke tapte årets første kamp

Melanie Stokke klarte ikke å vinne sin første kamp for året i 25.000-dollarsturneringen i Curitiba.

Melanie Stokke klarte ikke å vinne sin første kamp for året i 25.000-dollarsturneringen i Curitiba.

Den norske 21-åringen har fått en forsinket sesongstart etter å ha blitt syk like før hun egentlig skulle starte sesongen og kunne før åpningen fortelle at kroppen var tung av trening. Stokke visste derfor ikke hva hun skulle forvente i årets første kamp.

Trolig spilte også lite kamptrening inn på resultatet. Stokke hang godt med og spilte jevnt med motstander Victoria Bosio, nummer 709 på WTA-rankingen, som måtte gjennom kvalifisering for å nå hovedrunden.

Derimot slet Stokke litt på egen serve. Nordstrand-spilleren hadde hele 16 breakballer i mot og gjorde tolv dobbeltfeil i løpet av kampen. Det var avgjørende for at Stokke tapte 5-7, 4-6 etter to timers spill, samt et regnavbrudd.

I neste uke spiller Stokke en 25.000-dollarsturnering i Sao Paulo.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788