Melanie Stokke

Melanie Stokke sesongåpner i Brasil

Melanie Stokke er klar for spill igjen etter å ha blitt satt tilbake av en sykdomsperiode.

Melanie Stokke er klar for spill igjen etter å ha blitt satt tilbake av en sykdomsperiode.

Den norske 20-åringen skulle startet sesongen for en måned siden i USA, men fikk i januar influensa og måtte sette spill på vent. I stedet ble det enn oppkjøringsperiode nummer to. Denne uken er derimot Stokke klar for å spille en 25.000-dollarsturnering i den brasilianske byen Curtibia.

– Jeg har ingen forventinger til hvordan det går. Jeg har trent beinhardt i oppkjøringen, så kroppen merker det. Det er første turnering, og sesongen starter endelig for meg, så det blir bare spennende å komme i gang igjen, sier Stokke til Tennis-Norge.

Motstander i turneringen er foreløpig ikke klar, men turneringens beste spiller er Mariana Duque-Marino ,som har deltatt i hovedrundene i Grand Slam-turneringene flere ganger, og har vært nummer 66 på WTA-rankingen. Nå er 28-åringen nummer 110.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788