Viktor Durasovic

Durasovic tok årets første seier

Viktor Durasovic har blitt værende i Egypt etter Davis Cup og vant mandag i første av en Futures-turnering i Sharm El Sheikh.

Viktor Durasovic har blitt værende i Egypt etter Davis Cup og vant tirsdag i første av en Futures-turnering i Sharm El Sheikh.

Den norske 20-åringen tapte i sesongens første kamp for Karim Mamooun i Davis Cup i helga, samt i double sammen med Simen Sunde Bratholm for Mohamed Safwat og Youssef Hossam. De neste to ukene spiller Durasovic to Futures-turneringer i Sharm El Sheikh.

– Jeg håper å få fram litt bedre spill. Det blir kanskje litt lettere nå etter at jeg har fått et par kamper under beltet. Jeg håper på å spille bedre, sa Durasovic etter Davis Cup-oppgjøret mot Egypt.

Mandag møtte nordmannen den franske kvalifiseringsspilleren Hugo Pierre i en av de mange Futures-turneringene som arrangeres årlig i egyptiske Sharm El Sheikh. Franskmannen er nummer 1671 på ATP-rankingen. Durasovic hadde god kontroll på sin franske motstander. Det ble to sett og i begge vant Nordstrand-spilleren 6-3 over Pierre.

I andre runde venter tyske Christian Hirschmüller, nummer 757 på verdensrankingen. Tyskeren slo Johan Nikles i sin første kamp for året tirsdag.

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788