Ulrikke Eikeri

Ingen revansje for Eikeri

Svensk trøbbel for Ulrikke Eikeri da hun onsdag ble slått ut av 100.000-dollarsturneringen i Midlands. 

Svensk trøbbel for Ulrikke Eikeri da hun onsdag ble slått ut av 100.000-dollarsturneringen i Midlands. 

Norges høyest rankede kvinnespiller har imponert med å ta seg til hovedrunden i 100.000-dollarsturneringen over dammen. Eikeri spilte godt i kvalifiseringsfinalen tirsdag da hun slo Usue Maitane Arconada (nummer 254 i verden).

Eikeri slapp å møte en seedet spiller i første runde i hovedrunden, men trakk den høyest rankede motstanderen hun kunne fått i svenske Rebecca Peterson (145). Svensken slo Eikeri to ganger i strake sett i høst.

Den norske toppspilleren startet onsdagens oppgjør mot Peterson med å holde sitt første servegame. Siden skulle den 22 år gamle svensken vinne fem strake games i første sett til 6-1.

I andre sett fortsatte Peterson å dominere oppgjøret. Eikeri gikk tidlig under 0-3 etter å ha blitt brutt to ganger. Den norske 25-åringen løftet seg og spilte seg inn til 3-5, men ble brutt til 3-6. Dermed gikk Eikeri på nok et tap i strake sett for den høyere rankede svensken Rebecca Peterson.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788