Malene Helgø. Tennis-Norge.

Tre norske tap i Tunisia

Ingen av de tre norske unge tennisspillerne i Tunisia klarte å ta seg videre fra første runde.

Ingen av de tre norske unge tennisspillerne i Tunisia klarte å ta seg videre fra første runde.

Malene Helgø var i aksjon mot 17-åringen Veronica Erjavec. Den slovenske jenta er nummer 1222 på WTA-rankingen, men ble for sterk for sølvvinneren fra NM. Furuset-spiller startet dårlig og tapte det første settet 2-6. Den unge jenta slo tilbake med 6-3 i sett nummer to, men røk ut etter 4-6 i det avgjørende settet.

Lukas Hellum Lilleengen spilte sin første kamp i en hovedrunde i en Futures-turnering noensinne. 17-åringen hang bra med i det første settet og hentet inn 0-2 til 2-2. På 4-4 var det derimot stopp og Dejan Katic, nummer 819 på ATP-rankingen, vant 6-4, 6-0.

Simen Sunde Bratholm møtte Evan Hoyt i første runde. 22-åringen er nummer 1242 på ATP-rankingen, men var i nummer 542 i 2016. Briten var derimot skadet fra mai 2016 fram til september i år og har skaffet seg noen poeng i comebacket. Det gjorde han også tirsdag. Bratholm brøt derimot først i det første settet og ledet 4-3, men tapte til slutt kampen med 4-6, 3-6.

Dermed reiser den norske gjengen fra ProCourt Performance Center hjem til Norge og tar snart juleferie. Ingen av de norske spillerne deltar i double.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788