Viktor Durasovic

Sesongen over for Durasovic

Viktor Durasovic røk tidlig ut i hans siste turnering for sesongen på Den Dominikanske Republikk.

Viktor Durasovic røk tidlig ut i hans siste turnering for sesongen på Den Dominikanske Republikk.

Nordmannen har spilt sterkt i høst i Egypt, men har ikke fått de ønskede resultatene i sesongavslutningen i Karibia. Durasovic har kun vunnet én av fire singlekamper. Alle gangene har tapene kommet mot spillere med etternavnet Gomez. Tirsdag tapte norgesmesteren for andre gang på to uker mot Alejandro Gomez.

26-åringen fra Colombia er nummer 705 på ATP-rankingen, men har en besteplassering som nummer 352 fra mars i år. I tirsdagens kamp vant Gomez 6-4, 6-2. Durasovic vant for øvrig doubleturneringen den første uken.

Nå er sesongen over for 20-åringen. Oslo-gutten ender sesongen likevel på en plass rundt 411.-plass, noe som er betraktelig høyere enn i fjor. Dette kommer av to titler denne sesongen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788