Magasin Tennis-Norge

Tennis-Norge gir ut magasin med Northern Vision

Tennis-Norge.com gir ut et norsk tennismagasin i samarbeid med Northern Vision. Har du lyst på første utgave?

Tennis-Norge.com gir ut et norsk tennismagasin i samarbeid med Northern Vision. Har du lyst på første utgave?

Den første utgaven er klar og sendes ut i løpet av uken. Bladet koster 99 kroner + frakt og kan kjøpes ved å følge instruksjonene i denne teksten eller kjøpes i utvalgte Narvesen-butikker. Vi anbefaler å bestille bladet rett fra oss, og magasinet har masse eksklusivt innhold.

Utgave nummer én inneholder blant annet et stort intervju med Casper Ruud og generalsekretær Alexander Kjær med mer. Også internasjonale historier har sin plass i bladet, samt en egen turneringsdel i forbindelse med Collector Bank Norwegian Open.

Bestill magasinet Tennis-Norge her (eller send en mail til abonnement@tennis-norge.com):

Navn:

E-mail:

Adresse:

Postnummer og poststed:

Antall blad:

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788