Melanie Stokke

Stokke stormet til semifinale

Melanie Stokke imponerte stort i kvartfinalen av 25.000-dollarsturneringen i Dakar fredag.

Melanie Stokke imponerte stort i kvartfinalen av 25.000-dollarsturneringen i Dakar fredag.

Den norske 21-åringen har hatt en rolig uke i Senegal. Stokke vant første runde allerede tirsdag, mens i andre runde fikk hun walkover og slapp å spille. Dermed var Nordstrand-jenta fullt oppladet til fredagens kvartfinale.

Norgesmesteren møtte Laura Pigossi i fredagens oppgjør. 23-åringen fra Brasil er nummer 395 i WTA-rankingen, men har på sitt beste vært nummer 247 i verden. Det var i juli i 2014. I år har ikke Pigossi kommet lengre enn til kvartfinale siden mars 2017.

Stokke fikk en litt tøff start på kampen. I det første settet havnet jenta fra Oslo under med 2-4, men hentet seg inn igjen og vant alle de resterende gamene i kampen. Stokke vant nemlig det første settet 6-4 og fulgte opp med hele 6-0 i det andre settet.

I lørdagens semifinale venter Chanel Simmonds. 25-åringen fra Sør-Afrika er nummer 330 på verdensrankingen. På sitt beste har hun vært 158 i 2013. I september var hun i finalen av en 25.000-dollarsturnering i USA.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788