Melanie Stokke

Stokke knust i Spania

Melanie Stokke røk ut allerede i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Valencia.

Melanie Stokke røk ut allerede i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Valencia.

Turneringen i Spania er populær ettersom oppholdet på hotellet blir dekket av turneringen. Det så ut til å tiltrekke seg et sterkt startfelt, men endte i stedet opp med at fire spillere fikk spille hovedrunden som lucky loser.

Stokke slapp derimot å spille kvalifiseringen og fikk en grei trekning i Andrea Gamiz i første runde. 25-åringen fra Venezuela er nummer 259 på WTA-rankingen og har vist god form i det siste med turneringsseieren i 25.000-dollarsturnering i september. Samme måned vant Stokke en turnering av samme type.

I onsdagens oppgjør var Gamiz best. 25-åringen slapp seg løs og vant kampen på litt over en time 6-1, 6-2.

Stokke er foreløpig ikke påmeldt til flere turneringer i 2017.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788