Casper Ruud

Ruud tapte på tung dag

Casper Ruud fant ikke samme flyten i andre runde som i første runde av Challenger-turneringen i Guayaquil.

Casper Ruud fant ikke samme flyten i andre runde som i første runde av Challenger-turneringen i Guayaquil.

Norges best rangerte herrespiller gjorde en god kamp i første runde mot Maximo Gonzalez, som han tapte for i Santiago i fjor. I andre runde ble det derimot en god del tøffere for Ruud i Ecuador.

Nordmannen møtte også en tøff motstander i Facundo Bagnis. 27-åringen er nummer 164 på ATP-rankingen, men var for under ett år siden rangert på 55.-plass. I fjor vant den argentinske tennisspilleren hele seks Challenger-turneringer i Sør-Amerika, men har ikke fulgt opp resultatene i år.

I det første settet var Bagnis klart best. Argentineren vant hele 6-1. I det andre settet spilte Ruud seg noe opp, men det endte med tap 2-6. Snarøya-gutten klarte i store deler å holde i gang lange ballvekslinger, men slet med å sette vinnere. I tillegg servet Bagnis sterkt og satte hele sju vinnere.

Dermed gjenstår det kun en turnering til for Ruud denne sesongen. I neste uke spiller unggutten en ATP Challenger-turnering i Montevideo. Uken etter venter en oppvisningsturnering i Oslo, der han blant annet spiller mot formsterke Viktor Durasovic.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788