Ulrikke Eikeri

Eikeri stoppet av Peterson

En dårlig start på kampen ødela for Ulrikke Eikeri i kvartfinalen av 80.000-dollarsturneringen i Waco.

En dårlig start på kampen ødela for Ulrikke Eikeri i kvartfinalen av 80.000-dollarsturneringen i Waco.

Den norske 24-åringen har imponert i USA og hadde tatt fem strake seier, blant annet mot de sterke spillerne Marina Erakovic (164 på WTA-rankingen) og Irina Falconi (129). Det førte henne til kvartfinale i Texas.

Og fredag ventet svenske Rebecca Peterson, nummer 196 på WTA-rankingen. Den svenske jenta spilte mot Peterson for en måned siden. Da vant 22-åringen fra Stockholm 6-3, 6-4. Også denne gangen skapte den svenske jenta problemer for Eikeri.

Peterson startet oppgjøret desidert best. 22-åringen var klart best i det første settet og på 29 minutter vant hun 6-1. Peterson startet også best i det andre settet og ledet 3-1. Eikeri klarte å utligne ledelsen, men igjen gikk Peterson opp i ledelsen, selv om den norske jenta på 3-4 var svære nære å sikre 4-4. På 4-5 reddet Eikeri to matchballer og hadde to muligheter til å utligne, men tapte 4-6.

Likevel tar Eikeri med seg mye positivt med fra turneringen. Hun har også sikret seg poeng til å klarte opp på en plass rundt nummer 217 på verdensrankingen. Det er bare åtte plasser bak besteplasseringen som nummer 209.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788