Viktor Durasovic tennis

Durasovic tapte semifinalen

Viktor Durasovic fikk en god start i semifinalen i Futures-turneringen i Egypt, men tapte oppgjøret.

Viktor Durasovic fikk en god start i semifinalen i Futures-turneringen i Egypt, men tapte oppgjøret.

Nordmannen hadde vunnet 13 av sine siste 15 kamper før lørdagens kamp mot Ryan Nijboer. 18-åringen hadde vunnet fem strake kamper etter å ha tatt seg gjennom kvalifiseringen for å nå hovedrunden i Egypt før semifinalen.

Nederlenderen har aldri vært i nærheten av å ta seg så langt i en Futures-turnering tidligere i karrieren og er bare nummer 1452 på ATP-rankingen. Nijboer er derimot rangert som nummer 56 på juniorrankingen.

Mot Durasovic fikk Nijboer trøbbel fra start av. Durasovic ledet 5-2, men klarte ikke å holde oppe nivået, og settet endte i tiebreak. Fredag vant Durasovic begge to settene i tiebreak, men mot Nijboer endte det i  tap 4-7. Det andre settet tapte nordmannen 4-6.

Også neste uke spiller Durasovic en Futures-turnering i Egypt.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788