Tennis illustrasjon

Annonse: Unik mulighet til å teste tennisracketer

Det nærmer seg jul, og Racket1 tilbyr tennisinteresserte å teste racketer, samtidig som julestemningen sprer seg i kroppen.

Det nærmer seg jul, og Racket1 tilbyr tennisinteresserte å teste racketer, samtidig som julestemningen sprer seg i kroppen.

PÅ JAKT ETTER ET GODT TENNISTILBUD? SJEKK UT DETTE!

Julen kommer nærmere og nærmere, mens sesongen går for alvor mot slutten. I den anledning gir Racket1 tennisfrelste – og ikke minst, tennisnysgjerrige, muligheten til å prøvespille med forskjellige racketer.


Samtidig ønsker Racket1 å spre julestemning. Tennisbutikken, som blant annet selger tennisutstyr fra Wilson, Babolat, Yonex og Donnay, serverer nemlig gløgg og julegrøt.

– Tennisfolket får muligheten til å teste mange nyheter på utstyrsfronten. I tillegg har vi mange gode tilbud på tennisklær, -sko, racketbagger og annet tilbehør, sier Per Ørnulf Steen i Racket1.com til Tennis-Norge.

De frammøtte vil også få muligheten til å stikke av med en premie gjennom en konkurranse. Ved å slå Svelvik Tennisklubbs trener, Arino Faustino, kjent som Nino, i et super-tiebreak, blir vinnerne belønnet med en Donnay-racket og bag.

– Det blir en morsom utfordring. Vi er spente på å se om noen er gode nok til å hamle opp selveste Nino, sier Steen.

Det hele foregår på Svelvik Tennisklubb som holder til en time fra Oslo og en halvtime fra Drammen. Arrangementet finner sted søndag 26. november fra klokken 14.00 til 18.00.

PÅ TIDE MED NYTT TENNISUTSTYR? RAKCET1 HAR ET BREDT UTVALG AV TENNISUTSTYR.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788