Caroline Wozniacki

Wozniacki etter karrierens største seier

Caroline Wozniacki tok søndag karrierens 27. tittel, og den hittil største da hun gikk til topps i WTA-sluttspillet. Nå venter en etterlengtet ferie.

Caroline Wozniacki tok søndag karrierens 27. tittel, og den hittil største da hun gikk til topps i WTA-sluttspillet. Nå venter en etterlengtet ferie.

Den danske tennisstjernen som har vært verdensener tidligere, har aldri vunnet en Grand Slam-tittel eller WTA-sluttspillet før. Derfor smakte nok søndagens seier i Singapore ekstra deilig. I ettertid har hun blitt hyllet i hjemlandet.

– Jeg har vanskelig for å finne ord. Det er så beundringsverdig og en av de største danske idrettsprestasjonene på mange år. Det er uten tvil det største hun har vunnet, sa Michael Mortensen, ekspertkommentator for dansk Eurosport.

Etter en lang sesong med både opp- og nedturer fikk Wozniacki den best tenkelig avslutningen på sesongen. Nå venter en herlig ferie for den danske 27-åringen.

– Jeg avslutter sesongen høyt opp. Nå skal jeg på ferie og bare nyte det. Det har vært et langt år, det har vært et bra år. Om en måneds tid starter jeg med forberedelsene til neste sesong, men nå kommer jeg ikke til å røre racketen på fire uker, sier Wozniacki, ifølge Tennis World.

Motstander Venus Williams avslutter også sesongen etter WTA-sluttspillet, selv om USA spiller Fed Cup-finale mot Hviterussland i november.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788