Sarina Reinertsen

Reinertsen og Grøner videre i Danmark

To av de fire norske juniorspillerne som fortsatt spilte Grade 4-turneringen i Danmark tok seg torsdag videre til kvartfinale.

To av de fire norske juniorspillerne som fortsatt spilte Grade 4-turneringen i Danmark tok seg torsdag videre til kvartfinale.

15-åringen Reinertsen imponerte i Danmark. Spilleren fra Oslo Tennisklubb møtte for første gang i turneringen i seedet spiller i 14-åringen Ksenia Aleshin fra Russland som er femteseedet. Reinertsen er for øvrig femteseedet.

NM-vinneren i U16-klassen spilte en god kamp mot det russiske talentet. Reinertsen, som ikke har tapt et eneste sett så langt, vant 6-1, 7-5. I fredagens kvartfinale venter danske Alisha Ali Hussain som aldri tidligere har tatt ITF-poeng på juniornivå. Reinertsen beste singleresultat i en juniorturnering fra før er en semifinale i en Grade 5-turnering.

Også førsteseedede Jacob Grøner tok seg videre torsdag. Nordmannen slo estiske Johannes Seeman 6-4, 6-4. Grøner møter britiske Rahul Dhokia i fredagens kvartfinale.

Lillian Gabrielsen og Lilly Elida Håseth tapte sine kamper i tredje runde. Gabrielsen er derimot i semifinale i double sammen med Olga Helmi. Det samme er Reinertsen sammen med Zeynep Naz Özturk.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788