Padel tennis

NTF snart medlem i Det Internasjonale Padelforbundet

Norges Tennisforbund blir høyst trolig tatt opp som medlem i Det Internasjonale Padelforbundet 12. oktober.

Norges Tennisforbund blir høyst trolig tatt opp som medlem i Det Internasjonale Padelforbundet 12. oktober.

I 2015 bestemte Tennistinget at padel ble innlemmet i Norges Tennisforbund (NTF). Nå har prosessen kommet enda et steg videre.

– I oktober er det generalforsamling i Det Internasjonale Padelforbundet, og vi kommer til å bli tatt opp. Det har vært en prosess, der vi har hatt presidenten på besøk, levert en del dokumentasjon, og nå tas vi opp, sier generalsekretær i Norges Tennisforbund, Alexander Kjær, til Tennis-Norge.

Kjær håper padel blir tennisens svar på ballbingen i Norge, og det har allerede begynt å vokse fram padelbaner flere steder i landet.

– Det er bygget noen steder i Østfold og på Snarøya, mens Heming har satt av penger til det i 2018. Også Tromsø har bygget en, og vi vet at flere har planer.  Etter hvert tenker vi at det kanskje må bli en ansvarlig for padel i forbundet, sier Kjær, som er forsiktig optimisme:

– Jeg vet ikke om vi får 26 000 medlemmer i padel også, men vi håper at klubbene vil legge til rette for begge deler. Vi tror dette skal være vår ballbinge. Det er sosialt og padel utjevner nivået. Vi håper at dette skal gi økt aktivitet. Det er utrolig populært Sverige, og de tjener mye penger på det, sier Kjær.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788