Herman Høyeraal tennis

Høyeraal og Hellum-Lilleengen videre i Malaysia

Spesielt Herman Høyeraal imponerte med en sterk seier i andre runde av en Grade 3-juniorturnering i Malaysia.

Spesielt Herman Høyeraal imponerte med en sterk seier i andre runde av en Grade 3-juniorturnering i Malaysia.

Sølvvinneren fra NM tapte i forrige uke mot nummer 80 på juniorrankingen i en Grade 4-juniorturnering i Malaysia. Nå står en ny turnering i Malaysia for tur og tirsdag vant Høyeraal i første runde over wildcardet Li En Tan. Også Herman Jentoft vant i første runde tirsdag.

Onsdag møtte Høyeraal mot Ki Lung Ng. 16-åringen fra Hong Kong vant Grade 4-turneringen i Malaysia i forrige uke og er rangert som nummer 229 på juniorrankingen, noe som er hans beste plassering i karrieren.

Høyeraal gjorde en meget bra kamp, selv om 16-åringen tapte det første settet 6-3. I det neste settene slo han tilbake med 6-3, 6-3 og tok seg videre. I tredje runde møter Ullern-spilleren kinesiske Bingyu Yu, nummer 271 på juniorrankingen.

Også Lukas Hellum-Lilleengen tok seg videre til tredje runde. Stabekk-spilleren vant 6-2, 4-6, 6-1 over Yuttana Charoenphon, nummer 396 på juniorrankingen. Dong Ju Kim er motstander i tredje runde, nummer 416 på juniorrankingen.

Herman Jentoft tapte 2-6, 0-6 for Campbell Salmon, femteseedet og nummer 194 på juniorrankingen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788