Høyeraal foran tøff test i Malaysia

Herman Hagen Høyeraal møter en høyt rangert juniorspiller i en ITF-juniorturnering i Malaysia. Også flere andre nordmenn spiller turneringen.

Herman Hagen Høyeraal møter en høyt rangert juniorspiller i en ITF-juniorturnering i Malaysia. Også flere andre nordmenn spiller turneringen.

I 2016 fikk Simen Sunde Bratholm fart på karrieren og selvtillit gjennom å vinne en turnering i Malaysia. Nå er flere av de norske juniorspillerne i samme område for å spille noen turneringer. Høyeraal, Herman Jentoft og Lukas Hellum Lilleengen er alle i tredje runde, mens Fabian Jensen og Markus Sørensen har røket ut av turneringen, som er en Grade 4-turnering.

I tredje runde møter sølvvinneren fra NM, Høyeraal, førsteseedede Christian Didier Chin. 17-åringen fra Malaysia er nummer 81 på juniorrankingen og har blant annet vært i finalen i en Grade B1-turnering. Didier Chin tapte finalen mot Bratholm i fjor.

Også Hellum Lilleengen og Jentoft møter seeedede spillere. Førstnevnte spiller mot Dylan Heap, nummer 451 i verden, mens sistnevnte spiller mot fjerdeseedede Bebit Zhukayev, nummer 299 på juniorrankingen

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788