Roger Federer

Federer tok sin åttende tittel i hjemlandet

Hjemmefavoritten Roger Federer vant søndag en svært jevn finalekamp i ATP 500-turneringen i Basel.

Hjemmefavoritten Roger Federer vant søndag en svært jevn finalekamp i ATP 500-turneringen i Basel.

36-åringen fra Basel møtte argentinske Juan Martin del Potro i finalen på hjemmebane i Basel. Federer stod med hele sju titler i sin egen hjemby før årets ATP 500-turnering. På veien til finalen imponerte sveitseren, spesielt i semifinalen mot David Goffin.

I søndagens finale ble det et jevnt oppgjør. Federer startet kampen på etterskudd. Det første settet endte med seier til Del Potro, 7-5 i tiebreak. I det andre settet slo tennislegenden tilbake og vant 6-4, selv om han havnet under 0-2. I det tredje settet økte fikk Federer tidlig kontroll og sikret seg sin åttende tittel med

Tidligere søndag sikret Lucas Pouille tittelen i ATP 500-turneringen i Wien. Franskmannen vant duellen mot landsmannen Jo-Wilfried Tsonga 6-1, 6-4.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788