Wozniacki vant WTA-finalen

av | 29 oktober, 2017 - 14:29 | Internasjonalt

Danske Caroline Wozniacki kronet en god sesong med å gå til topps i WTA-finalen i Singapore.

Danske Caroline Wozniacki kronet en god sesong med å gå til topps i WTA-finalen i Singapore.

På slutten av hver sesong samles de åtte spillerne med flest poeng i samme kalenderåret til sluttspill i Singapore. Søndag var det duket for selve finalen i WTA-sluttspillet mellom Venus Williams og Wozniacki.

Williams hadde før årets sluttspill vunnet turneringen en gang, i 2008, mens Wozniacki har en gang tidligere være i finalen, da hun var verdensener i 2010, men tapte den gangen. Søndag var 27-åringen ute etter å ta sin første tittel i WTA-sluttspillet.

Wozniacki startet også best. Jenta fra Odense tok føringen i det første settet og vant til slutt 6-4. Også i det andre settet hadde den danske tennisstjerna kommandoen. Hun ledet hele 5-0, men Williams spiste inn mye av forspranget. Likevel kunne Wozniacki til slutt juble for tittelen i WTA-sluttspillet med 6-4 i sett nummer to.

–Å lede 5-0 og så kommer Venus tilbake så sterkt, det ble tøft. Jeg er bare så glad for å få en seier i dag. Det er så spesielt, sa Wozniacki etter seieren.

Både Wozniacki og Williams har hatt gode sesonger i 2017. Wozniacki har ikke kommet lengre enn kvartfinale i Grand Slam-sammenheng, men har vunnet en WTA-turnering. Hun har derimot vært i flere finaler, noe som har ført henne opp på en sjetteplass på WTA-rankingen. Williams har på sin side tapt to Grand Slam-finaler i år og ender året som nummer fem.

Rumenske Simona Halep er for øvrig jenta som avslutter 2017 som verdensener etter en tøff og jevn kamp om tronen som verdens beste kvinnelige tennisspiller med blant andre Karolina Pliskova.

Saken oppdateres!

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Mesternes Masters

Mesternes Masters

Dette er listen over alle Topp 100 spillere som har vunnet Masters-turneringer.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv