Ulrikke Eikeri

Eikeri med rankinghopp

Ulrikke Eikeri klatrer 33 plasser på WTA-rankingen og nærmer seg sin beste plassering i karrieren.

Ulrikke Eikeri klatrer 33 plasser på WTA-rankingen og nærmer seg sin beste plassering i karrieren.

Den norske 24-åringen fikk mandag poengene for finalen i 25.000-dollarsturneringen i Florence som Eikeri spilte for litt over en uke side. Det gir henne en klatring på verdensrankingen fra 270.-plass til 237.-plass.

Dermed klatrer Eikeri stadig nærmere karrierebeste på WTA-rankingen. I oktober i 2014 var Oslo-jenta rangert som nummer 209 i verden, men i ettertid har den norske jenta slitt med skadeproblemer som har hindret henne i å spille nok turneringer. Denne uken forsøker for øvrig Eikeri å kvalifisere seg til en 80.000-dollarsturnering, der det kan være mange nye poeng å hente.

De andre nordmennene beveger seg minimalt på rankingen mandag. Melanie Stokke klatrer riktig nok sju plasser opp til 277.-plass. Casper Ruud faller tilbake fem plasser til 139.-plass, mens Viktor Durasovic avanserer en plass til 488.-plass. Både Durasovic og Ruud skal i aksjon denne uka. Det samme skal Malene Helgø.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788