Durasovic tennis

Durasovic snudde til seier i Egypt

Viktor Durasovic er klar for kvartfinale i Futures-turneringen i Egypt etter å ha snudd til seier.

Viktor Durasovic er klar for kvartfinale i Futures-turneringen i Egypt etter å ha snudd til seier.

Norgesmesteren fikk langt større problemer i andre runde enn i oppgjøret i første runde onsdag på samme sted som han for over to uker siden vant en Futures-turnering og tok sin første tittel på to år.

Torsdag møtte Durasovic spanske Jaime Pulgar-Garcia. 28-åringen er nummer 860 på ATP-rankingen, men har en besteplassering som nummer 296 fra 2015. Pulgar-Garcia var derimot skadet store deler av 2016 og har ikke kommet helt tilbake på sitt gamle nivå enda.

Nordmannen åpnet kampen dårlig og tapte det første settet 4-6 etter kun å ha satt en av ni breakballer. I det andre settet ble det enda jevnere, og det hele gikk til tiebreak. Der vant den norske unggutten 7-3. I det tredje settet hadde Durasovic bedre kontroll og vant 6-2.

I kvartfinalen venter David Jorda Sanchis, nummer 698 på ATP-rankingen.  I sommer tok spanjolen seg til semifinale i tre Futures-turneringer.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788