Durasovic tennis

Durasovic sikret ny seier – møter tidligere toppspiller

Viktor Durasovic fortsetter å imponere på Futures-nivå i Egypt. Torsdag tok han sin sjuende seier på rad.

Viktor Durasovic fortsetter å imponere på Futures-nivå i Egypt. Torsdag tok han sin sjuende seier på rad.

Unggutten fra Oslo tok sin første Futures-tittel siden 2015 på søndag etter å ha spilt flere imponerende kamper i Sharm El Sheikh. Denne uken fortsetter Durasovic å spille meget bra i en ny Futures-turnering i Egypt.

Den norske 20-åringen møtte torsdag nederlandske Jelle Sells. 22-åringen er nummer 615 i verden etter nylig å ha tapt en Futures-finale på hjemmebane. Durasovic viste seg å være best i oppgjøret og vant 6-3, 6-3.

I kvartfinalen fredag venter andreseedede Timo de Bakker. 29-åringen er nummer 422 på ATP-rankingen, men i 2010 var nederlenderen så høyt rangert som nummer 40. Han har vist god form med semifinale i en Challenger-turnering nylig og fire Futures-seire. Noe av forklaringen på den lave rankingen er en skadeperiode fra oktober 2016 til april 2017.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788