Melanie Stokke NM

Stokke trakk seg fra turnering under oppvarmingen: – Må prioritere å bli 100 prosent frisk

Melanie Stokke sliter med sykdom og valgte å trekke seg fra 25.000-dollasrturneringen i Italia like før kampstart.

Melanie Stokke sliter med sykdom og valgte å trekke seg fra 25.000-dollasrturneringen i Italia like før kampstart.

Norgesmesteren har hatt en sterkt høst og har blant annet tatt sin første tittel på 25.000-dollarsnivå. Nå har derimot uventet problemer oppstått.

Foran 25.000-dollarsturneringen i Santa Margherita di Pula i forrige uke, der Stokke tapte i første runde i to sett, kjente hun seg dårlig. Det har enda ikke gitt slipp, og Stokke valgte derfor ikke å stille opp i ukens planlagte turnering i Santa Margherita di Pula.

– Jeg har ikke vært frisk i det siste. Det startet tirsdag i sist uke og så ble jeg verre. Jeg har slitt med influensa eller virus og har hatt bihulebetennelse. Jeg prøvde å varme opp til kamp, men følte meg ikke bra, sier Stokke til Tennis-Norge.

Dermed valgte hun å gi fra seg plassen og Jelena Simic stilte på kort varsel opp som erstatter. Stokke vil heller bruke energi på å bli helt klar for kamp igjen.

– Det gir ikke mening å stille opp når jeg ikke kan gi alt og ikke kan ha full energi på banen. Dette var ikke gøy, men jeg må prioritere å bli 100 prosent frisk, så er jeg klar for ukene foran meg. Det er fortsatt mange turneringer, og da er det best å være i form til dem, sier Stokke.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788