Melanie Stokke

Stokke med seier mot italiensk talent

Melanie Stokke vant etter to sett og tok seg videre fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Santa Margherita di Pula.

Melanie Stokke vant etter to sett og tok seg videre fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Santa Margherita di Pula.

Den norske 20-åringen spiller sin første turnering etter å ha gått til topps for første gang i en 25.000-dollarsturnering for litt over en uke siden i Bagnatica. Det førte henne opp til en ny besteplassering på WTA-rankingen med 265.-plass.

Denne uken spiller Stokke en 25.000-dollarsturnering i Santa Margherita di Pula. I første runde møtte hun det italienske wildcardet Benedetta Ivaldi. Nordstrand-jenta spilte et glimrende første sett og vant 6-1, men fikk det tøffere i andre settet. Det endte likevel med seier 7-5 i tiebreak.

I torsdagens andre runde møter Stokke kvalifiseringsspilleren Aymet Uzcategui fra Venezuela, nummer 671 på verdensrankingen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788