Durasovic tennis

Durasovic tapte i Spania

Viktor Durasovic tapte for andre turnering på rad i første runde av en Futures-turnering, denne gangen i Oviedo.

Viktor Durasovic tapte for andre turnering på rad i første runde av en Futures-turnering, denne gangen i Oviedo.

Den norske 20-åringen har vært uheldig i trekningen i første runde de siste turneringene. I Tyrkia for to uker siden ble det tap for Javier Marti, nummer 329 i verden, mens denne uken i Spania ventet sjuendeseedede Jordi Samper-Montana, nummer 532 i verden.

Durasovic holdt godt følge med Samper Montana, som har en besteplassering som nummer 179 fra 2016, i starten av settet, men på 3-3 rykket spanjolen i fra. 27-åringen vant settet 6-3. I sett nummer to fikk Durasovic en dårlig start og havnet under 0-3. Norgesmesteren hentet seg inn igjen, men det var ikke nok til å hindre tap 3-6 i det andre settet.

I neste uke spiller Durasovic en Futures-turnering i spanske Sevilla.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788