Simen Sunde Bratholm. Tennis-Norge.

Bratholm videre i Futures-turnering

Simen Sunde Bratholm tok seg videre til andre runde i Futures-turneringen i Belgia mandag.

Simen Sunde Bratholm tok seg videre til andre runde i Futures-turneringen i Belgia mandag.

Den norske 18-åringen sikret seg et nytt ATP-poeng. Unggutten spiller en Futures-turnering i Belgia og lyktes i hovedrunden. Bratholm var heldig som fikk gå rett i hovedrunden med sin ranking som nummer 1365 i verden.

I første runde i Middelkerke møtte Bratholm wildcardet Eduardo Peralta-Tello. 28-åringen fra Mexico er nummer 1951 i verden med en besteplassering som nummer 655 i 2011. I 2014 og 2015 hadde Peralta-Tello pause fra tennisen.Simen Sunde Bratholm. Tennis-Norge.

Sunde Bratholm fikk tidlig en god start på kampen. Heming-spilleren ga bort få poeng og vant det første settet 6-1. Nordmannen fikk litt mer motstand i det andre settet, men stakk av med seier 6-4 og kunne juble for en plass i andre runde.

Juniormesteren fra NM møter vinneren av førsteseedede Marvin Netuschil, nummer 398 i verden, og Tim van Terheijden, nummer 911 i verden.

Peter August Anker, Christian Linge og Markus Nordby forsøkte seg i kvalifiseringen i turneringen. Nordby vant første kvalifiseringsrunde og ett sett i andre kvalifiseringsrunde, men røk ut. Anker og Linge tapte første kvalifiseringsrunde.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788