Simen Sunde Bratholm

Bratholm tok nytt ATP-poeng

Simen Sunde Bratholm fortsetter å vinne mot spillere som ukentlig opptrer i Futures-turneringer.

Simen Sunde Bratholm fortsetter å vinne mot spillere som ukentlig opptrer i Futures-turneringer.

Den norske 18-åringen ble i helga klar for hovedrunden i Jönkoping etter å ha slått to urangerte svensker i kvalifiseringen. Begge oppgjørene endte med seier i to sett.

Mandag ventet spanske David Jorda Sanchis. 23-åringen er nummer 702 i verden og har aldri vært bedre rangert. I sommer har spanjolen vært i tre semifinaler i Futures-turneringer. Likevel var Bratholm best. Heming-spilleren vant i en jevn kamp 6-2, 4-6, 6-3.

Bratholm slo igjennom på seniornivå i Oslo i fjor. Under Futures-turneringene der tok han seg til kvartfinale og andre runde. Nylig tok juniormesteren seg videre til andre runde i en Futures-turnering i Portugal.

I andre runde i Portugal måtte Bratholm spille mot førsteeseedet i turneringen. Det samme risikerer talentet i Sverige. I andre runde venter nemlig vinneren i oppgjøret mellom Tallon Griekspoor, nummer 280 i verden og den svenske kvalifiseringsspilleren Edvin Gustafsson.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788