Melanie Stokke

Stokke vant første kamp etter NM-finalen

Melanie Stokke er videre til andre runde i 25.000-dollarsturneringen i Leipzig etter seier i strake sett.

Melanie Stokke er videre til andre runde i 25.000-dollarsturneringen i Leipzig etter seier i strake sett.

Den norske 20-åringen hadde ei super uke i Frognerparken i NM i forrige uke og ble norgesmester etter seier over Malene Helgø i finalen. Stokke selv syntes uka var en fin oppkjøring til denne ukens turnering i tyske Leipzig.

I første runde møtte Nordstrand-spilleren belgiske Elyne Boeykens, nummer 410 i verden. 23-åringen hadde lite å stille opp med mot Stokke, som vant oppgjøret 6-2, 6-2 etter en times og 22 minutters spill i Leipzig.

Andreseedede Tereza Mrdeza blir motstander i andre runde. 26-åringen er nummer 244 i verden med en besteplassering på 150.-plass. Mrdeza har ikke hatt resultatene på sin side den siste tiden, men slo Stokke i to sett, 7-6 (7-4), 6-4, i en 25.000-dollarsturnering i Roma.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788