Melanie Stokke

Stokke: – Tok lærdom fra forrige kamp

Melanie Stokke tok med seg refleksjonene fra forrige kamp inn til seier i første runde i 25.000-dollarsturnering i Bagnatica.

 

NY TURNERING: Melanie Stokke vant i Italia. Foto: Tobias Frölich.

Melanie Stokke tok med seg refleksjonene fra forrige kamp inn til seier i første runde i 25.000-dollarsturnering i Bagnatica.

Den 20 år gamle norgesmesteren Melanie Stokke (nummer 299 i verden) gikk på kvartfinaletap i 25.000-dollarsturneringen i Braunschweig fredag forrige uke til tross for en tidlig ledelse. Nordstrand-spilleren var klar på hva hun skulle ta med seg videre fra den kampen inn til ny turnering i Italia.

– Jeg slet med å håndtere stillingen og avgjøre settet. Det er en del av spillet og jeg skal ta med meg videre hvordan jeg kan håndtere en slik situasjon bedre neste gang. Skal ta med meg det positive videre til neste turnering som er i Bagnatica 💪, sa Stokke til Tennis-Norge etter forrige kamp.

Det skulle også Stokke klare i første runde i Italia tirsdag. I første runde møtte hun franske Alize Lim (320). Stokke fikk kampen første brudd til 3-1, før hun på nytt brøt til 5-1. Denne gangen klarte hun å avgjøre settet, som hun altså ikke klarte i forrige kamp.

Malene Helgø (18) slo langt høyere ranket inder

I det andre settet skulle det bli jevnere, men det startet bra for den norske 20-åringen. Hun brøt allerede i første game. Lim klarte i større grad å holde serve i andre sett. Den norske jenta brøt på nytt til 5-2, men da svarte den franske 27-åringen med å bryte tilbake. Stokke skulle ikke gi Lim en vei tilbake i kampen, og avgjorde til 6-3 i neste game.

Stokke avanserer til andre runde i Bagnatica etter å ha vunnet 2-0 med settsifrene 6-1 og 6-3. Samtidig ser refleksjonene fra forrige kamp til å ha truffet bra for norgesmesteren. I andre runde møter hun enten kvalifiseringsspilleren Alberta Brianti (642) som har karrierebeste som nummer 55 i verden, eller Camilla Scala (425).

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788