Melanie Stokke NM

Norgesmester Stokke rett til ny turnering: – Fin oppkjøring

Den nybakte norgesmesteren Melanie Stokke spiller denne uken en 25.000-dollarsturneringen i Leipzig.

Den nybakte norgesmesteren Melanie Stokke spiller denne uken en 25.000-dollarsturneringen i Leipzig.

20-åringen fra Nordstrand vant lørdag NM i tennis for første gang på seniorsiden. Stokke tapte ikke et eneste sett, og etter en måneds pause fri fra internasjonale turneringer var det godt å komme i gang med en turnering igjen i Frognerparken.

– Det var ikke et eneste sett jeg tapte, og det var ganske fine sifre jeg vant med, så jeg hadde det veldig komfortabelt fram til finalen. Det var en veldig grei oppvarming, en fin oppkjøring til Leipzig, sier Stokke til Tennis-Norge.

Stokke, som ønsker å vinne en 25.000-dollarsturnering iløpet av høsten, møter Elyne Boekyens, nummer 410 i verden, i første runde.

Også Ulrikke Eikeri og Viktor Durasovic spiller internasjonale turneringer denne uken. Eikeri møter Daiana Negreanu, nummer 513 i verden, i en 25.000-dollarsturnering i Montreux, mens Durasovic spiller mot Martin Dimitrov, nummer 1485 i verden, i en Futures-turnering i Tyrkia.

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788