Christoffer Jansønn Greve

Greve vant sin niende kamp på 12 dager: – Kanskje en fordel

Christoffer Jansønn Greve seiler opp som en het outsider etter nok en seier på svært få dager.
Christoffer Jansønn Greve i aksjon. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Christoffer Jansønn Greve seiler opp som en het outsider etter nok en seier på svært få dager.

Greve måtte først i gjennom kvalifisering for nå hovedrunden i NM, og i kvalifiseringen møtte han blant andre sterke Adrian Forberg Skogeng. I andre runde torsdag ventet tøffe Mirza Koristovic, og i en jevn duell stakk Paradis-spilleren av med seieren 7-6 (13-11), 6-4.

– Det var en slitekamp, jeg måtte kjempe og krige for hver ball. Jeg er veldig fornøyd med å få det første settet, det kunne gått begge veier, og det skilte jo bare få poeng. I det andre settet fikk jeg et break og hadde mer kontroll. I det første settet måtte jeg bare ta ball for ball og være aggressiv, jeg ble litt passiv noen ganger, sier Greve til Tennis-Norge.

Like før NM spilte Greve femsettsturneringen Hardhausen. Der spilte collegespilleren seg til finale, men tapte i fire sett for Simen Sunde Bratholm. Det betyr at Greve har spilt ti kamper på 12 tolv dager. Allerede torsdag venter kvartfinalen der Johannes Foss Abrahamsen er motstander.

– Jeg får spilt mange kamper. Jeg begynner å lure på om det er fordel eller ulempe, men kanskje det er en fordel at jeg bare holder det i gang, at jeg har mange kamper i beina, sier Greve.

Også Fredrik Ask og Viktor Durasovic har tatt seg til kvartfinale, i tillegg til Herman Høyeraal, Greve og Foss Abrahamsen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788