Ulrikke Eikeri

Eikeri storspilte i Ungarn

Ulrikke Eikeri hadde få problemer med å vinne første runde i 25.000-dollarsturnering i Hodmezovasarhely.
UNGARN: Ulrikke Eikeri har tatt fatt på en ny 25.000-dollarsturnering. Foto: Odd-Sølve I. Grannes

Ulrikke Eikeri hadde få problemer med å vinne første runde i 25.000-dollarsturnering i Hodmezovasarhely.

24-åringen har tatt fatt på en ny 25.000-dollarsturnering, i håp om å vinne en denne høsten. Eikeri (nummer 280 i verden) er sjetteseedet i turneringen, men fikk en vanskelig trekning i Harmory Tan (327) fra Frankrike. Tirsdag formiddag møttes de to til kamp og Norges høyest rankede spiller leverte varene.

Eikeri brøt 19-åringen i andre game og gikk opp i en tidlig 3-0 ledelse i første sett. Nordmannen brøt Tan hele fire ganger i første sett, og hun traff godt med servene sine. Eikeri tok første sett komfortabelt 6-2.

I andre sett gikk servene fra bra til bedre for Eikeri. Hun bommet kun på to server i andre sett, og lot ikke Tan komme inn i kampen. Hun startet settet med å bryte den franske jenta for en tidlig ledelse. Tan reduserte til 1-2, som også skulle bli hennes siste game i oppgjøret. Eikeri brøt Tans to neste servegames, og vant kampen i strake sett 6-2 og 6-1.

Dermed avanserer Eikeri til andre runde i Hodmezovasarhely hvor hun enten møter kvalifiseringsspilleren Anastasia Pribylova (451) eller Catalina Pella (322).

Les også: Bare nesten for formsterke Durasovic

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788