Simen Sunde Bratholm

Tre norske videre i Portugal

Tre norske unggutter tok seg til kvalifiseringsfinale i en Futures-turnering i Portugal lørdag.

Tre norske unggutter tok seg til andre kvalifiseringsrunde i en Futures-turnering i Portugal lørdag.

Simen Sunde Bratholm, Johannes Foss Abrahamsen og Markus Nordby vant alle sine kamper i første kvalifiseringsrunde. Minst en av dem er garantert en plass i kvalifiseringsfinalen. De to førstnevnte møtes nemlig i kvalifiseringsfinalen.

Alle de tre nordmennene hadde få problemer med å vinne lørdag. De møtte urangerte spillere. Sunde Bratholm vant 6-1, 6-0 over Renato van Veggel, mens Foss Abrahamsen slo Wellington Bastos 6-0, 6-0. Nordby tok en seier over Simao Alves med 6-3, 6-2.

Nordby møter en tøffere utfordring i andre kvalifiseringsrunde i finske Emil Ruusuvuori, nummer 1497 i verden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788