Brune Olsen og Helgø sørget for smultringer i Sverige

Både Astrid Wanja Brune Olsen og Malene Helgø vant første kvalifiseringsrunde i Sverige søndag.

Både Astrid Wanja Brune Olsen og Malene Helgø vant første kvalifiseringsrunde i Sverige søndag.

Furuset-duoen spiller kvalifisering til en 25.000-dollarsturnering i svenske Lund. I forrige uke tok begge seg til hovedrunden og gikk videre til andre runde i en turnering av samme type i Ystad.

Helgø møtte 14-åringen Nelly Mezan fra Sverige. Den unge jenta var sjanseløs mot den tidligere norgesmesteren og tapte 0-6, 0-6. Den norske 17-åringen møter Amelie Intert, nummer 1153 i verden i kvalifiseringsfinalen.

Brune Olsen møtte også en 14-åring, bulgarske Yoanna Belonkonska og var like suveren som lagvenninnen. Norgesmesteren vant 6-0 i første sett og ledet 4-0 da kampen ble stoppet på grunn av regn. Det hindret henne ikke i å ta seieren med 6-0 i det andre settet også. Talentet møter Michaela Boev eller Angelina Melki i kvalfiseringsfinalen.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788